søndag 16. oktober 2011

Flinkiser på Facebook

Jeg var inne på facebook i dag, det som slo meg i dag er hvor utrolig flinke og sosiale alle er.  Det kan virke som at alle er så veldig aktive, med sosiale aktiviteter, men allikevel har en altså tid til å være på facebook.

Facebook er et fantastisk medium, der alle er venner med alle. Akkurat dette liker jeg med facebook.

Tilbake til oss som flikiser.  For noen år siden  kunne en se statuen  gjennom hus, bil osv. nå derimot skal vi i tillegg til dette være aktive på alle mulige fonter. Det holder ikke å si at i dag gikk jeg på tryne. Nei, det velger vi bevisst å ikke skrive om. Siden vi skaper oss gjennom de sosialemediene er det viktig å framstå som en vellykket på alle fronter. Det verste er når 40 åringer er mer sosiale og festene, enn 18 åringer, samtidig greier de også å ta eksamen i alt mulig,  trene hver dag, i tillegg greier de å føle opp ungene og delta alle mulige unge aktiviteter og selvsagt har en spennende jobber med mye reising .

Klart det å gøy å fortelle alle hvor flinke vi til en hver tid er. Det mest fantastiske er at vi kan leve på livsløgnen  om våre fantastiske liv. Der kan vi dyrke og skape vår  livsløgn, å få et spennende liv.  Uansette er livsløgnen viktig i våre liv, det er faktisk noe av det som gir gnisten i hverdagen.

Kanskje ikke det er så ille at vi alle blir fantastiske på facebook, der kan vi leve våre små liv samtidig som vi kan føle oss dronninger og konger. Vi alle blir finke på facebook, er ikke dette fantastisk.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar