søndag 19. februar 2012

Medier og engler :


Noen ganger tror jeg at jeg er den eneste som ikke tror på spøkelser, engler og alle andre overnaturlige skapninger. Det er helt greit at en tror på dette, men det som irriterer meg er de som velger å tjene penger på andres frykt, lengsel og kjedsomhet. Faktisk tror jeg at de som studerer på for eksempel på engleskole, har en fantastisk opplevelse. Jeg tror også at de lærer mye der, men det er jo artig å lære nye fag nesten uansett. Ny kunnskap åpner nye dører til livet, og det å kunne se skaper i flere perspektiver beriker jo livene våre.   

Jeg er noe fasinert over den geniale foretningsideen, og hvordan enkelte bruker pressen for å markedsføre egne foretninger. Dette viser helt tydelig at pressen lar seg utnytte, som reklameformidler og som markedsføringskanal. Jeg lurer på om jeg ville ha fått samme mediadekning, hvis jeg bestemte meg for å starte opp en for eksempel engleskole.

Jeg har jo selvsagt også synskeegenskaper, jeg kan si til venner at det og det kommer til å skje, viss du gjør det. Dette er fordi jeg kjenner mine venner, og dermed vet jeg hva de vil gjøre hvis de velger å gjøre bestemte ting. Dette går på sannsynlighet, og ikke synkeegenskaper. Jeg har skremt vette av beskjente med å få rett i utfalle av for eksempel av turer. Dette kommer av at jeg har en stor fantasi og kan tenke logisk og ulogoisk deretter sette dette sammen igjen. Noen ganger har jeg vært så dum sagt dette høgt, deretter har det skjedd. Som sagt dette har ingenting med å være synsk, mer flaks og logikk. Jeg tror dette gjelder flere av de såkalte synskepersonene. Det er jo ikke noe problem å få folk til å tro på hva som helst, det ligger jo i den menneskelignatur å søke svar på vanskelige svar. Vi er jo dømte til å være frie, og vi ønsker jo lette svar på livet.

Nå tenker sikkert noen av dere at jeg ikke har et åpent sinn, og ikke er mottakelig for overnaturlige opplevelser.  Det er jeg helt sikkert ikke, men jeg velger og tror på det jeg ser. Av natur tviler jeg på alt, men jeg tror på mye. Men det jeg vet om mennesker er at vi liker penger og status, og det er klart at det er mange luringer i denne bransjen. Så nå gleder jeg meg til de for analysert fjærene fra engleskolen, og det skal bli bra at en skal kunne få en dna-analyse av englenes arvemateriell. Når en har fått bevist at slike skapninger eksistere skal jeg selvsagt tro på det, jeg har jo et åpent sinn.