tirsdag 10. september 2013

Gratulerer Norge!!!!


Jeg regner med at grunnfjellet i sentrum vil samarbeide med de mørkeblå. De har jo så utrolig mye felles som for eksempel alkoholpolitikk og bistand. Dette er selvsagt ikke hjertesaker for sentrumspartiene.  Det er nødvendig å svelge noen kameler i blant, det vet vi som har lange samliv bak oss, for å få makt og et skifte.

Vi lever vel i et av verdensbeste land, og vi trenger et skifte. Folket har talt. Vi har det kanskje alt for godt, og vi begynner å kjede oss.

Sannheten er at vi har hatt alt for lite å klage på. Norge som har blitt et forbilde for resten av verden. Vi har liten arbeidsledighet og de fleste av oss har det forbanna godt. Vi har også store problemer for eksempel at en ikke kan ha lakrispiper framme i butikkene.  

Det er flere ting alle er enige om for eksempel bedre veger, spesielt på Østlandet. Vegene på vestlandet er bra nok. Produksjonen på Vestlandet gir nesten ikke penger til statskassen, så vi fortjener ikke for eksempel å kjøre på veger som er sikret mot rass.

Nå blir nok det enklere å være småbarnsforeldre, men kontantstøtte til barna er 18 år, dette gjelder selvsagt bare de som er etisk norske, fordi at de andre bare vil få barn for å få kontaktstøtte.  Vi skal selvsagt ikke ha noen som utnytter systemet.

Dette er bra fordi det er jo andre generasjonsinnvandrer kvinner som invaderer universitetene så vi blir nok om noen år avhengig av denne kunnskapsrike arbeidskraften.  De norsk etniske kvinnene som knapp nok har gått på videregående skal ha valgmuligheten til å bli hjemmeværende, og bli økonomisk avhengig av en mann og statskassen.   

Så nå håper vi på at Erna og resten av samarbeidspartnerne får et bra samarbeid med  fritt salg av lakrispiper i butikkene.