torsdag 22. mars 2012

Min fridag:


I dag har jeg fri, men selv om jeg har fri har jeg en del saker som må gjøres i dag. Sitter på kafé, og gjør ingenting. Det å faktisk gjøre ingenting gir en fantastisk deilig følelse i kroppen. Jeg begynte dagen klokken06:45 med å vaske klær, til sammen er planen å ta fem vaskemaskiner i dag, nå har jeg tatt tre. Nå skal jeg snart hente minsten i barnehagen, fordi hun skal til helsesøster.

Når vi er ferdige der skal vi på kafé sammen, deretter handle, og så skal vi hente treåringen i barnehagen. Planen er videre å jobbe noe i hagen, jeg skal plante noen roser.  Så er det middag som skal lages, og spises. Deretter er det leggetid, og det tar tid.

   nå bare nyter   jeg de 15 minuttene jeg skal være alene på kafé sammen med tekoppen min, og gleder meg til jeg kan sette meg ned igjen ca klokken 21.  

Jeg lærte et nytt ord denne uke nemlig  prokrastinering.  Prokrastinering er et uttrykk innen psykologien som innebærer utsettelse eller unnvikelse av en handling som skal avsluttes. Dette kan med føre stress, og at en ikke for det til. I morgen i morgen, men ikke i dag holdninger er lette å få i de tidene i livet, hvor en faktisk har dager som er pakket inn av ting som må gjøres.

Tiden er noe en føler bare flyr av vekk i full fart. Noen ganger   vil jeg rope stopp, men det nytter ikke da blir det bare mer som må gjøres i morgen. Men jeg tror alle skulle unne seg 15 minutter på kafé der en bare kan sitte å gjøre ingenting.