søndag 12. januar 2014

Fanen helvetesvalg!!!Beklager språket, men jeg er født i Nord Norge. Men noen ganger er det bare kraft uttrykk som kan forklare følelsene mine.

Sitter å hører på klassisk musikk, musikken er nydelig, men jeg for ikke roen i kroppen. Denne uroen en for når en føler at en ikke strekker til. Jeg er aldri plaget med stress eller lignende, men nå føler jeg dette ubehaget. Den jævlige følelsen som en for når en må gjøre noe en ikke vil.  Jeg vet hvorfor jeg har denne følelsen, det er en blanding av mye å gjøre og at jeg skal ta et vanskelig valg. Aller helst vil jeg bare høre på musikken, og nyte.

Jeg pleier ikke å ha problemer med å bestemme meg, men nå har jeg det. Det er som gjør at jeg har denne uroen i kroppen. Uansett hva jeg velger, vil jeg gjøre et feil valg. Det  er faktisk en uvant følelse for meg å være så usikker, dette irriterer meg.  Jeg kunne nå godt tenke meg at noen andre kunne ha gjort valget for meg, men det er jo fullstendig uaktuelt. Livet skal ikke være enkelt.

Noen vil kanskje mene at jeg har et luksusproblem, men for meg er dette et reelt problem. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Men jeg tror hvis jeg nå velger å ikke tenke mer på dette helvetesvalget,  men jeg tror jeg  velger å ta en pause i grublingen en eller to uker, kanskje jeg da vet svaret.

Problemet er at det er vanskelig å bare stenge, men heldigvis har jeg barn som kan minne meg på hva som er viktig i hverdagen, nemlig å ha det gode livet. Joda jeg har det godt, jeg har folk rundt meg som jeg vet er glade i meg, og jeg er glade i dem, og det er kanskje noe av det som er problemet nå.

Jeg sier bare: Fanen noen ganger må en gjøre fanenshelvetesvalg!!!!!